De Bakspieker 8 7609 CL Almelo T.0546-814510

Meer dan we denken...

Een groot deel van onze huisdieren krijgt alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Niet alleen water en voer, maar ook een lekker plekje om te slapen, veel knuffels en een heleboel afleiding in de vorm van spelletjes, trainingen en speelgoed.

De laatste tijd zien we helaas steeds vaker huisdieren op ons spreekuur, die eigenlijk al langere tijd klachten hebben. Soms was het wel een bewuste keus om nog even af te wachten: "Wie weet gaat het nog vanzelf over". "Eigenlijk heb ik pas aan het eind van de week tijd om een afspraak te maken". Of: "Ik ben bang dat het te veel kost en ik heb eigenlijk het geld niet......". Nog veel vaker realiseren we ons niet eens dat er een probleem speelt: "Mijn kat braakt eigenlijk altijd wel, maar nu is het om de dag geworden, of zelfs dagelijks". "Mijn hond trekt de hele tijd met zijn poot en is ook heel stram en stijf als hij uit de mand komt, maar hij is ook al dertien".

Toch geldt in al deze gevallen dat we van onze huisdieren signalen krijgen dat ze niet in orde zijn. Waarom leggen we deze signalen dan toch naast ons neer en gaan door met onze dagelijks bezigheden? Wij constateren dat er op deze manier veel meer dierenleed is dan we denken.
Wij vragen u om geregeld even stil te staan bij uw dier en uzelf af te vragen of hij nog wel goed in zijn vel zit. Onder "Informatie" vindt u "Bel ik de dierenarts of niet". Hierin vindt u nog meer informatie. Mocht u na dit stukje twijfelen: ons bellen en advies vragen kost niets, alleen een klein beetje van uw tijd!

Social Media

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur

Afhalen van voer en medicijnen kan tussen 10.30 u en 12.30 uur en
tussen 14.00 en 16.00 uur.

Wij pauzeren tussen
12.30 en 13.30 uur!

Adres

De Bakspieker 8
7609 CL Almelo

T. 0546-814510

KvKnr. 74406639