De Bakspieker 8 7609CL Almelo T. 0546-814510

 dk4

In 1990 ben ik in Utrecht afgestudeerd als gezelschaps-dierenarts. Na een paar jaar in het hele land te hebben gewerkt als waarnemend dierenarts ben ik teruggegaan naar de Universiteit in Utrecht. Daar heb ik een periode op de afdeling gynaecologie voor gezelschapsdieren gewerkt en de eerste fase van de specialistenopleiding gevolgd. Na twee en een half jaar ben ik teruggekeerd naar de gezelschapsdierenpraktijk.

Sinds 2000 woon ik met mijn gezin weer in Twente, waar ik ook opgegroeid ben. Behalve twee kinderen, een jongen en een meisje, woont er ook nog een rode kater in ons huis. Hij is genoemd naar Jamie Oliver, de Britse chefkok. Behalve van mijn werk houd ik dan ook erg van koken. Verder vind ik actief zijn in mijn wijk belangrijk.

Bij Dierenkliniek de Kooikershof werk ik nu sinds 2004 en ben sinds 2006 geassocieerd. Vanaf 1 januari 2019 is er helaas een einde gekomen aan het maatschap met Elma. Na ruim 14 jaar geweldige samenwerking heb ik besloten voorlopig alleen eigenaar te zijn. Gelukkig hebben we een geweldig team en zetten we samen de schouders eronder. Met Mieneke als versterking gaan we de komende jaren door op de door Elma ingeslagen weg.

 

  

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al 25 jaar assistente en onmisbaar aan de balie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assistente in de OK, röntgen en dierenfluisteraar! Al heeeeeel lang, zoals is na te lezen in de geschiedenis van de Kooikershof.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assistente, altijd en overal inzetbaar: aan de balie en in de spreekkamer. Beheert bevlogen het puppy programma en de "gezond en fit" begeleiding.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assistente, al 12.5 jaar achter de balie. Regelt feilloos alle administratieve zaken zoals rekeningen en vaccinatie oproepen.

 dk6

Na mijn afstuderen in 1983 heb ik eerst een aantal jaren gewerkt als waarnemend dierenarts. Daarmee heb ik in korte tijd veel ervaring opgedaan en heb ik veel dierenartsenpraktijken gezien van Amsterdam tot Zuid-Limburg.

In 1985 zijn mijn man en ik naar Twente verhuisd, toen hij de praktijk van collega Wessels overnam. Mij werd gevraagd of ik het gezelschapsdierendeel, toen ook al uitgeoefend op de Kooikershof voor mijn rekening wilde nemen. Dat heb ik een aantal jaren met veel plezier gedaan, met hulp van onze assistente Marion, die al voor mijn tijd bij de kliniek werkzaam was. In 1989 kon ik de praktijk overnemen van de oprichters.

Hoewel ik van oorsprong niet uit Twente kom, voel ik mij hier al jaren prima thuis.

We hebben drie kinderen, een meisje en twee jongens, die in Twente geboren zijn. Inmiddels zijn de oudste twee uit huis. Vooral de jongens zijn uitstekend geïntegreerd in de Twentse (uitgaans)cultuur. Uiteraard ontbreken bij ons de huisdieren niet. Ons huis en erf geeft onderdak aan twee katten en een hond, een koppel Drentse heideschapen en een flink aantal krielkippen. Naast mijn werk in de praktijk probeer ik tijd te maken voor wandelen, fietsen en vogels kijken in de vrije natuur, tuinieren in de sier- en moestuin, spinnen en breien van oa. de wol van onze eigen schapen en schilderen. Sinds een jaar of twee zing ik in een (kerk)koor. Als vrijwilliger houd ik mij bezig met dierenwelzijn.

Het werk in de praktijk is erg afwisselend door het contact met de verschillende dieren en hun eigenaren. Binnen dat kader vind ik het behandelen van de oudere patiënt en de chirurgie van tumoren een uitdaging.

 

Social Media

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur

Ook afspraken op maandag- en woensdagavond mogelijk

Adres

De Bakspieker 8
7609 CL Almelo

T. 0546-814510

KvKnr. 74406639