De Bakspieker 8 7609 CL Almelo T.0546-814510

 

Lieve allemaal,

Met zeer gemengde gevoelens plaats ik dit bericht op onze website en op Facebook.

Na 20 jaar gaat er een einde komen aan mijn werkzame leven bij Dierenkliniek de Kooikershof. Vanaf 2004 heb ik 20 geweldig fijne jaren gedeeld met lieve collega’s, lieve baasjes en (bijna altijd)  heel lieve honden, katten, konijnen, cavia’s, hamsters en ratjes.

Een tijdje geleden kwamen er twee zeer aardige en ervaren dierenartsen op mijn pad, Halbe de Vries en Carla van Vugt. Zij hebben jarenlang een eigen praktijk gehad in Gelderland en waren geïnteresseerd in overname van De Kooikershof. Nadat ik in eerste instantie heel hard “nee” riep, geef ik nu toch graag het stokje over, zoals ik het in 2019 van Elma Bartels overnam, na  15 jaar samen de praktijk te hebben gerund.

50 jaar Dierenkliniek de Kooikershof

Met de assistentes Ismene, Esmé, Sharon en Lineke (2 ochtenden) zullen Halbe en Carla weer meer service kunnen bieden dan de laatste jaren mogelijk was. In deze lastige tijden is het voor mij een enorme geruststelling dat het bestaan van de  Kooikershof zo gegarandeerd is voor de komende jaren. Dit jaar viert De Kooikershof haar 50 jarig bestaan en kan met deze overname veilig de toekomst in!

Zelf blijf ik de komende jaren nog werken als waarnemend, zelfstandig dierenarts, maar hoop op die manier meer tijd te hebben voor mijn 95-jarige moeder en andere dingen die ik graag doe, maar waar de afgelopen jaren geen tijd en ruimte voor was.

Afscheid van dierenarts Jantine Lasonder

Al op 28 juni zal Jantine Lasonder haar laatste werkdag aanwezig zijn. Bij dezen wil ik Jantine bedanken voor de afgelopen 1,5 jaar ondersteuning in de patiëntenzorg. Jantine gaat in elk geval verder als gedragsdeskundige en is als zodanig bereikbaar via Facebook - KeyClicks. Ook zij is beschikbaar als zelfstandig werkend dierenarts. 

Afscheid van assistente Marion Kool

Samen met mij zal ook Marion afscheid nemen. Zij was vanaf het ontstaan bij Dierenkliniek de Kooikershof betrokken. Ze kijkt terug op een geweldige tijd. Eerst tussen de paarden en daarna was ze jarenlang bij de gezelschapsdieren de vaste röntgen- en operatieassistente. De laatste jaren werd menig hond of kat afgesproken “bij Marion” voor bloedafname, klitten verwijderen, nagels knippen of andere verzorging. Ze zal zeker gemist worden!  Minstens zoveel als zij haar leven in de praktijk gaat missen!

Op deze plek wil ik iedereen heel erg bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen, de talloze lieve complimenten, de lange reeks van lieve kaartjes en bedankjes die we in de afgelopen jaren hebben ontvangen. Ze zijn allemaal bewaard en worden gekoesterd.
Ik ga iedereen missen, maar omdat het leven vaak onverwachte wendingen neemt, kan ik ook met een gerust hart zeggen (ook al weet ik niet wanneer of waar) tot ziens!

Woensdag 31 juli 10-12 en 14-16 uur

Woensdag 31 juli zal voor Marion en mij de laatste dag in de praktijk zijn. Die dag is iedereen welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken en afscheid te nemen, tussen 10 en 12 en tussen 14 en 16 uur. 

Angelie Braakman

Social Media

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur

Afhalen van voer en medicijnen kan tussen 10.30 u en 12.30 uur en
tussen 14.00 en 16.00 uur.

Wij pauzeren tussen
12.30 en 13.30 uur!

Adres

De Bakspieker 8
7609 CL Almelo

T. 0546-814510

KvKnr. 74406639